Cu bicicleta la Breaza

Editia din acest an ne dorim sa fie una in care sa promovam atat Breaza ca destinatie de vacanta cu bicicleta, cat si miscarea in aer liber cu bicicleta in randul copiilor si a tinerei generatii, de aceea cele doua zile de eveniment au slogane diferite.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/453453434989526

Regulament: http://adevaratiiveloprieteni.ro/documente/Regulament-competitie-2017-final.pdf

Program

Ziua 1 – sambata 1 iulie ora 10:00 – „ O zi de vacanta la Breaza pe bicicleta” se va desfasura pe un traseu divers cu asfalt, traverse, off road, iar intr-una din cele mai frumoase zone de belvedere din Breaza ne vom bucura de un spectacol de inaltat zmee. (Zmeele sunt oferite de catre organizatori)

Ziua 2 – duminica 2 iulie ora 10:00 – ” Sanatate prin miscare–abilitati pe bicicleta ” – In aceasta a doua zi de eveniment ne dorim sa-i scoatem din casa in special pe cei mici, dar si tinerii si parintii care pot forma echipe si isi pot dovedi indemanarea in mersul pe bicicleta. Pe strazile din jurul CNIPT se va desfasura un concurs care include mai multe probe gen: abilitati velo, orientare cicloturistica si legislatie si recomandari velo. Ne-am propus ca acesta zi sa fie una in spirit educational, competitional dar si cu multa interactiune intre participanti. Pentru concurs se vor acorda kit-uri de participare si premii.

Participarea este liberă, însă pentru o mai bună organizare vă rugăm să vă înscrieți online aici: https://goo.gl/t8oHdV

Recomandam tuturor participantilor sa poarte casca de protectie.
Minorii trebuie sa vina insotiti de parinti ca sa poata semna declaratie pe proprie raspundere. Aceasta declaratie se poate descarca si de pe pagina evenimentului ca sa puteti veni cu ea gata semnata.

În strategia de promovare și dezvoltare turistica a localitatii Breaza una din direcțiile principale este cicloturismul. Am inceput de anul trecut cu infiintarea a 3 trasee turistice de rang local, doua dintre acestea fiind marcate integral, iar unul in curs de marcare si ne dorim sa continuam cu infiintarea si marcarea unei retele regionale de trasee de cicloturism. In acest sens ne-am propus inca de anul trecut organizarea anuala a unui eveniment menit sa promoveze Breaza cicloturistica.