Parada micilor biciclisti 2017

De ziua lor, copiii învață totul despre mersul pe două roți la Parada Micilor Bicicliști, ediția a III-a

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat, este organizat de Asociația Adevărații VeloPrieteni în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 București și va avea loc joi, 1 Iunie 2017, începând cu ora 10.00, în parcarea Sălii Polivalente – Orășelul Copiilor, București. Sunt așteptați copiii de toate vârstele, indiferent de tipul de bicicletă folosit.

Parada Micilor Bicicliști 2017 Ziua Copilului București  

Evenimentul va cuprinde multe jocuri și activități pentru copii, iar la ora 12.00 va avea loc o adevărată paradă pe biciclete prin Orășelul Copiilor. Feriți de orice fel de trafic rutier, vor pedala în voie, de la mic la mare, arătându-le tuturor cât de distractiv poate fi pe două roți!

Parada Micilor Bicicliști 2017 Ziua Copilului București

 

Pe lângă bucuria de a sărbători 1 IUNIE pe bicicletă, evenimentul are și o latură practică. Cei mici vor fi ajutați să înțeleagă și să învețe câteva reguli de siguranță care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreaze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup. Toate aceste activități vor fi bifate în Brevetul Micului Biciclist, pe care fiecare participant îl va avea în kit-ul de înscriere, alături de alte cadouri speciale.
Copiii trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați cu cască de biciclist și claxon.

INTRAREA LIBERĂ!

Înscrie-te AICI pentru a primi KIT-ul DE PARTICIPARE!

Însoțitorii trebuie să citească DECLARAȚIA DE RESPONSABILITATE înainte de a purcede la înscrierea unui minor la acest eveniment.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Parada Micilor Bicicliști.

Creștem frumos, de la ediție la ediție:

Ediția I – 1 Iunie 2015 – detalii aici  – www.facebook.com/events/1391498894511571/

Ediția II – 29 Mai 2016 – detalii aici – www.facebook.com/events/1573822199577635/